HTML

Blogok helyett

Olvass könyveket blogok helyett! Ha meg nem akarsz, akkor olvasd ezt a blogot, hátha közben mégis megjön a kedved az igazi könyvekhez! Vagy azért, mert annyira szar a blog, vagy azért, mert annyira fasza. Nekem így is, úgy is jó lesz. Küldetés teljesítve! Rendhagyó szösszenetek könyvekről, amiket csak úgy ismerünk: a kötelezők. Nem szeretjük őket, mert ezzel az elnevezéssel akarják ránk tukmálni őket, pedig egészen szerethetőek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mindenekelőtt fontosnak tartom leszögezni, hogy e törvényjavaslat a teljes dilettantizmus és idiotizmus jegyében született. Minden jelenleg is működő párt egyet értett a beterjesztők azon álláspontjával, hogy mostantól csak egyetlen eszme van, mely követendőként áll a nép és a politikus előtt, ez pedig nem más, mint a mindent elsöprő hülyeség.

Az ország súlyos anyagi és morális problémákkal küzd, ezt soha senki előtt nem tartottuk titokban, sőt! Igyekszünk a legszélesebb körben elterjeszteni, hogy igenis nagy baj van. Tesszük mindezt azért, hogy senkinek ne legyenek kétségei, az általunk beterjesztett javaslat nem csak egy szimpla ötlet, melyen át lehet lépni, szóra sem méltatva. A kamatyadóra szükség van! Mindannyiunk érdekében.

Javasoljuk tehát, hogy a jelenleg átláthatatlan adórendszer helyett vezessen be a kormány egy sokkal egyszerűbb és átláthatóbb rendszert, mely megkönnyíti az adózók dolgát és egyben kiapadhatatlan költségvetési forrás az állam számára.

Kamatyadó tervezet

Tervezetünk szerint jövő év (2011) január elsejétől kamatyadót fizetne minden 16 és 65 közötti magyar állampolgár, tekintet nélkül arra, hogy van-e állandó jövedelmet biztosító állása vagy sem. (Ez nem az állam gondja, soha nem is volt az!)

Minthogy a kamaty jelenlegi átlag árfolyama a társadalmilag megbecsült, kemény fizikai munkát végző prostituáltak köreiben az előzetes felmérések szerint nagyjából 6793, 53 forint körül mozog, úgy látjuk jónak, ha a kamatyadó alapegységét is ehhez az árfolyamhoz viszonyítjuk. Egy kamaty árát kerekítve 6800 forintban határozzuk meg.

 

Adósávok és a hozzájuk tartozó egy főre jutó átlagos kamatymennyiség:

16-20 éves kor között heti 20 kamaty

21-30 éves kor között heti 16 kamaty

31-40 éves kor között heti 8 kamaty

41-50 éves kor között heti 6 kamaty

51-60 éves kor között heti 1 kamaty

65 éves kor fölött 0 kamaty.

 

A fentiek alapján meghatározható összeget alanyi jogon és kihasználtságtól függetlenül kell fizetni mindenkinek. Hogy ne érhesse a hivatalt a diszkrimináció vádja, a homoszexuálisok, heréltek és kasztráltak sem képeznek kivételt.

Kivételek, mentességek és engedmények:

A hontalanok bevallás alapján, de minimum heti két kamaty után adóznak.

A családon belüli kamatyra 50 százalék kedvezmény jár.

A házastársi viszonyon kívüli kamaty szintén engedményt kap, míg a házasságon belülit automatikusan megemelik 30 százalékkal.

SperMaBank

Az adó maradéktalan behajtása érdekében mindenképp ajánlott egy hivatali szervet létrehozni, mely ha szükséges, kellő szigorral tud fellépni a titokban, adózás nélkül kamatyolók ellen. Ennek a hivatalnak a működési mechanikája egyelőre még nem tisztázott, de amennyiben a tisztelt ház elfogadja a fent javasoltakat, a párt hajlandó akár azonnal összeülni, hogy tisztázza a továbbiakat!

 

Figyelmüket megköszönöm, a javaslatunkra adott mihamarábbi válaszukat izgalommal telve várom!

(Spiró György: Feleségverseny. Nem kötelező, de ajánlott!)

Címkék: györgy spiró törvényjavaslat kamaty feleségverseny

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blogokhelyett.blog.hu/api/trackback/id/tr502118717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása