HTML

Blogok helyett

Olvass könyveket blogok helyett! Ha meg nem akarsz, akkor olvasd ezt a blogot, hátha közben mégis megjön a kedved az igazi könyvekhez! Vagy azért, mert annyira szar a blog, vagy azért, mert annyira fasza. Nekem így is, úgy is jó lesz. Küldetés teljesítve! Rendhagyó szösszenetek könyvekről, amiket csak úgy ismerünk: a kötelezők. Nem szeretjük őket, mert ezzel az elnevezéssel akarják ránk tukmálni őket, pedig egészen szerethetőek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Miközben a foci vébé javában zajlik, a világ szeme Dél-Afrikán, egyes források szerint a világ legnagyobb bűntettével körözött Ádám Lucifer kíséretében különösebb feltűnés nélkül  hagyta el bolygónkat tegnap, 2010. június 15-én, hogy a Föld Szellemével tárgyaljon.

Ádám pontos tartózkodási helye jelenleg ismeretlen, de megbízható informátoraink állítják, az alvilági berkekben csak Ördög néven elhíresültLuciferrel látták utoljára. Kettejük viszonya egyelőre még felderítetlen , de magasabb berkekben pedzegetik, hogy szorosabb üzleti kapcsolatok, közös érdekek fűzik őket egymáshoz. Mindez nem lenne meglepő, hiszen mióta Lucifert, a bukott angyalt az Úr ellen való lázadás vétke miatt száműztek a Paradicsomból, rövid idő alatt az alvilág urává nőtte ki magát, minden gonosz tett szála hozzá vezet.

Többen - Ádámhoz közel álló személyek - tudni vélik, hogy a két eltűnt és nagy erőkkel keresett személy közös útjára már időszámításunk előtt (a pontos idő meghatározhatatlan), az Élet kezdetén elindult. Ádámot az FBI a bűnözési feketelista legelőkelőbb helyén tartja számon egy korábbi vétke miatt. Sajnálatos módon az egyébként makulátlan előéletű 6829 éves férfit megkísértette a kíváncsiság, feltételezhetően ezért engedett Lucifer csábításának, és evett a Tudás fájáról, mely miatt most a Föld egész népességének szenvednie kell, mivel az Édenből az Úr parancsára távoznunk kellett. A történtek után Ádám válaszokat keresve kénytelen volt Ördögre bízni magát, és együtt indultak expedíciójukra az élet értelmének megtalálása céljából. A rendőrség nem óhajtott az ügyben nyilatkozni, de egy belső emberünk elmondta: a nyomozás jelenlegi állása szerint az űrben tartózkodnak, ahova Egyiptom, Athén, Róma, Párizs, majd London érintésével jutottak el. Eddigi útjuk eredménytelen volt, bár a Föld szelleme bíztató hírekkel szolgált, miszerint a küzdésnek a megpróbáltatások ellenére, - vagy épp azok miatt – van értelme. Közelebbi érintettként a Föld Szellemét kérdeztük meg az ügyben, aki azt nyilatkozta: legutóbbi értesülései szerint Lucifer elvesztette türelmét Ádám pozitív hozzáállásával szemben, ami majdnem végzetes tragédiához vezetett. Hála a magasságosnak a Szellem lélekjelenlétnek nincs híján, így még időben közbelépett. Kérdésünkre, hogy tud-e valamit a két körözött jelenlegi tartózkodási helyéről, csak annyit felelt, hogy nem mondhat többet, de vélhetően az utolsó állomás, az eszkimók földje következik.

Ebből tehát sejthető, hogy a nagy erőkkel keresett felek hamarosan újra visszatérnek a bolygóra, így a rendőrség nagyobb eséllyel kaphatja el őket.

Ha új hírek látnak napvilágot, ismét bejelentkezünk! Addig is: Pósalaki Kázmért hallották, láthatták, kellemes estét és a viszontlátásra!

(Madách Imre: Az ember tragédiája)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blogokhelyett.blog.hu/api/trackback/id/tr162089262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása